header_image_home

Even voorstellen

Bij IMAGE-Alphen aan den Rijn draait het om kwaliteit en persoonlijke aandacht

IMAGE-Alphen is een kapsalon en schoonheidssalon in het nieuwe stadsdeel Lage Zijde in Alphen aan den Rijn waar wordt gewerkt volgens het stoelverhuur principe.

Ondernemer Kumari de Wit is eigenaresse van IMAGE-Alphen en binnen haar salon werken Jessica van Straalen en Marcelle Stoel als zelfstandig ondernemers.

Pal tegenover het oude Nutsgebouw zorgen medewerkers Kumari, Jessica en Marcelle ervoor dat alle klanten tevreden de deur uit gaan. 

IMAGE-Alphen heeft in augustus 2016 haar deuren geopend. Kumari, Jessica en Marcelle hebben jarenlange ervaring met knippen, kleuren, schoonheidsbehandelingen en visagie.

Het draait bij hen allemaal om kwaliteit en persoonlijke aandacht. 

Plezier 

,,Het allerbelangrijkste is dat een klant tevreden de deur uit gaat’’, vindt Kumari de Wit. ,,Daar krijg ik een goed gevoel van. Ik doe mijn werk niet alleen om geld te verdienen, maar ook voor mijn plezier.’’ Het gaat voor de Alphense ondernemer helemaal om de klant. ,,Ik geef advies wanneer mensen dat willen. Altijd eerlijk, ik kijk wat echt bij iemand past. Onze klanten worden altijd geholpen door hetzelfde, vertrouwde gezicht: van wassen, knippen en kleuren tot het afrekenen bij de kassa. We doen hier alles zelf.’’ U ervaart dat er bij Image echt de tijd voor u wordt genomen. 

Natuurlijke producten

IMAGE-Alphen is op de hoogte van de laatste trends, de stylisten volgen veel trainingen en houden van innoveren en vernieuwen.

Het is een jong en stoer bedrijf. De stylisten werken bij voorkeur met natuurlijke producten. In de kapsalon gebruiken ze Maria Nila, Keune en Evo.

Deze merken doen geen dierproeven en bevatten geen parabenen, geen sulfaten en beschermen tegen vrije radicalen. Ook voor haarkleuring zijn er allergievrije producten.

IMAGE-Alphen is ook verkooppunt van het cosmetica merk Mineralissima. Dit merk is 100% natuurlijk en dierproefvrij en geschikt voor alle huidtypen. Kumari, Jessica en Marcelle kunnen u voorzien van een deskundig advies als u interesse heeft in Mineralissima.

About

Kumari stond voor IMAGE ook al achter de kappersstoel als zelfstandige in de Raadhuisstraat in Alphen aan den Rijn.

Jessica van Straalen, JS Hair&Skin: Ik werk sinds augustus 2016 als zelfstandig all round hairstylist en schoonheidsspecialiste bij IMAGE-Alphen. Al mijn behandelingen geef ik met veel liefde en passie. Huidverbetering en ontspanning staan bij mij hoog in het vaandel. De producten waarmee ik werk sluiten goed aan bij mijn eigen visie. Ik sta voor vegan en cruelty free.

Sinds september 2017 is Marcelle bij het team aangesloten als zelfstandig Hairstylist bij IMAGE.

 

Kumari de Wit, Hair & Beauty                          

Jessica van Straalen, Hair & Skin specialist

Marcelle Stoel, Hairstylist

Ons team

  • Kumari
    Kumari
  • Marcelle
    Marcelle