header_image_home

Even voorstellen

Bij Image Hair and Beauty draait het om kwaliteit en persoonlijke aandacht

Image Hair and Beauty is een salon in het nieuwe stadsdeel Lage Zijde in Alphen aan den Rijn waar wordt gewerkt volgens het stoelverhuur principe. Ondernemer Kumari de Wit is eigenaresse van Image en binnen haar salon werken Eefje Vissers, Jessica van Straalen en Marcelle Stoel als zelfstandige ondernemers. Image is een kapperszaak waar vrouwen, mannen en kinderen terecht kunnen. Maar u kunt er ook een afspraak maken voor een schoonheidsbehandeling en voor visagie. Pal tegenover het oude Nutsgebouw zorgen medewerkers Kumari, Eefje, Jessica en Marcelle ervoor dat alle klanten tevreden de deur uit gaan. 

Image is een kleinschalige en persoonlijke kappers- en schoonheidszaak en heeft in augustus 2016 haar deuren geopend. Kumari, Eefje, Jessica en Marcelle hebben jarenlange ervaring met knippen, kleuren, schoonheidsbehandelingen en visagie. Het draait bij hen allemaal om kwaliteit en persoonlijke aandacht. 

Plezier 

,,Het allerbelangrijkste is dat een klant tevreden de deur uit gaat’’, vindt Kumari de Wit. ,,Daar krijg ik een goed gevoel van. Ik doe mijn werk niet alleen om geld te verdienen, maar ook voor mijn plezier.’’ Het gaat voor de Alphense ondernemer helemaal om de klant. ,,Ik geef advies wanneer mensen dat willen. Altijd eerlijk, ik kijk wat echt bij iemand past. Onze klanten worden altijd geholpen door hetzelfde, vertrouwde gezicht: van wassen, knippen en kleuren tot het afrekenen bij de kassa. We doen hier alles zelf.’’ U ervaart dat er bij Image echt de tijd voor u wordt genomen. 

Natuurlijke producten

Image is op de hoogte van de laatste trends, de medewerkers volgen veel trainingen en houden van innoveren en vernieuwen. Het is een jong en stoer bedrijf. De vijf vrouwen werken bij voorkeur met natuurlijke producten. In de kapsalon gebruiken ze Maria Nila en Keune. Deze merken doen geen dierproeven en bevatten geen parabenen, geen sulfaten en beschermen tegen vrije radicalen. Ook voor haarkleuring zijn er allergievrije producten. In de schoonheidssalon wordt het merk Ahava gebruikt, dat ook geen parabenen bevat en niet op dieren is getest. Ahava gebruikt heilzame mineralen uit de Dode Zee. Image is ook verkooppunt van het cosmetica merk Creative Cosmetics. Dit merk is compleet natuurlijk en dierproefvrij en geschikt voor alle huidtypen. Kumari, Jessica en Eefje kunnen u voorzien van een deskundig advies als u interesse heeft in Creative Cosmetics.

Ervaring

Kumari en Eefje hebben jarenlange ervaring en stonden voor Image ook al naast elkaar achter de kappersstoel. Ze werkten voorheen al samen als zelfstandigen in de Raadhuisstraat in Alphen aan den Rijn. Jessica werkt ook al jaren als kapster en schoonheidsspecialiste. Zij werkte jaren geleden samen met Kumari bij een kapsalon in Hazerswoude Rijndijk en voegt nu al haar kennis en kunde toe aan het team van Image. Sinds september 2017 is nu ook Marcelle bij het team aangesloten als zelfstandige kapster bij Image. 

 

Kumari de Wit, hair and beauty:                            

Eefje Vissers, hair- and make-up artist

Jessica van Straalen, hair- and skin specialist

Marcelle Stoel, hairstylist

Linde Schneijderberg, stagiaire

Ons team

 • Kumari
  Kumari
 • Eefje
  Eefje
 • Jessica
  Jessica
 • Marcelle
  Marcelle
 • Linde
  Linde
Neem contact op

Een vraag of een afspraak maken? Neem via dit formulier contact met ons op!

Not readable? Change text. captcha txt