Algen Peeling

Wat is algen peeling?
De Décaar algen peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder (kruiden, algen en perfluorcarbon) penetreren de huid en werkt van binnen uit. Het verhoogt daar de doorbloeding, productie van nieuwe cellen en afvalstoffen worden afgevoerd. De huid wordt vernieuwd in 10 dagen! Normaal wordt de huid vernieuwd tussen de 28 en 30 dagen.

De algen peeling is geschikt voor het behandelen van alle huidtypen en van de volgende huidproblemen: Acné, vette huid, gevoelige huid, couperose, rosacea, littekens, pigmentvlekken, grove poriën, vale grauwe (rokers) huid, preventief tegen huidveroudering, egaliseren van de huid.

Behandeldoelen
Stoppen van ontstekingen, het normaliseren van talgklieren, herstellen van beschadigde cellen, dieptereiniging van de poriën, verzachten en verfijnen van de huid, stimuleren van regeneratie, collageen en elastine productie. Het verdunt de huid niet! Direct na de behandeling ziet de huid er stralend uit! Je zal een lichte tinteling ervaren van 1 tot 2 dagen na de behandeling.

Décaar werkt tot in de diepere huidlagen en geeft direct mooi resultaat en een fijn gevoel op de huid. Veilig, effectief, cosmeceutical, dierproefvrij, krachtige ingredienten uit de natuur, parabeenvrij.

€ 77,50  (60 tot 75 minuten)


Wil je graag je huid verbeteren?

Maak je afspraak via info@image-alphen.nl,  0172-257763 of kom langs in de salon en we zullen samen werken tot het beste resultaat.

model-algen-peeling